over mij

Welkom op mijn site!

“Life is about the moments: Don’t wait for them, create them!”
– Tony Robbins –
Een oude, verlaten auto langs de weg in de woestijn.

Welkom op wonderfulplaces.nl, een reisblog vol informatie en foto’s over bestemmingen die ik heb bezocht. Zelf ben ik altijd op zoek naar praktische blogposts en informatiesites over bestemmingen, die ik graag wil bezoeken. Ik heb al veel mooie bestemmingen mogen aandoen. Met mijn site hoop ik andere reizigers op weg te kunnen helpen en mensen in vakantiesferen te kunnen brengen.

Als kind vond ik het altijd al fijn om op vakantie te gaan. Samen met mijn ouders en zus ging ik (redelijk honkvast) elke zomer en winter naar Oostenrijk, ik heb er hele mooie herinneringen aan. Na de middelbare school ging ik toerisme studeren en begon het maken van verre reizen ook te kriebelen. Mijn eerste verre reis maakte ik toen ik 18 was. De bestemming was Aruba en ik verbleef hier maar liefst 8 weken. In de jaren erna heb ik verschillende eilanden in de Caraïben bezocht en ging ik op vakantie in Europa. De drang om te reizen en om veel van de wereld te zien, werd alleen maar groter. Naarmate ik ouder werd, kwamen er steeds meer bestemmingen bij. Ik heb al veel van de wereld mogen zien, maar er is nog zoveel te ontdekken!

Ondertussen ben ik de 40 gepasseerd en ga ik nog steeds graag op reis. Op een bijbaantje bij een reisbureau na, ben ik nooit werkzaam geweest in de toeristenbranche, maar het is altijd blijven kriebelen en het reizen hoort echt bij me. Tegenwoordig gaan mijn partner en ik op zoek naar bijzondere bestemmingen, waar we willen verblijven op mooie plekken. Dat kunnen luxueuze verblijven zijn, maar ook speciale, authentieke plekjes. We houden van goed eten en drinken graag een glaasje wijn. Onze reizen geven ons pure ontspanning. Na een tijd van hard werken, even weg van huis en nergens aan denken. Graag wil ik jullie meenemen in mijn ervaringen. Ik hoop, dat aanstaande reizigers zelf nieuwe vakantieideeën zullen opdoen na het lezen van mijn posts.

Op mijn site vinden jullie heel veel mooie foto’s. Alle foto’s, die ik gebruik, zijn gemaakt door mijn partner Gunter. Alle verhalen op mijn site zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

Klik hier om naar de bestemmingen te gaan. Ik wens jullie veel leesplezier!

Linda

Mijn favoriete bestemmingen

Mijn favoriete hotels/lodges